תושבי רחוב הבנים בהרצליה מחריפים את מאבקם בהחלטת העירייה להסיט לרחוב את תנועת האוטובוסים בעת שיפוץ רחוב העצמאות המקביל: בימים האחרונים תלו תושבי הרחוב עשרות שלטים על גדרות בתיהם ברחוב, המתריעים על הסכנה המוחשית והמפגע הבטיחותי, הנוצרים לטענתם בעקבות עומס האוטובוסים ברחוב. בנוסף, הם קוראים לראש העירייה להתערב בתהליך קבלת ההחלטות.
תושבי הרחוב פירסמו בימים האחרונים תיעודי וידאו המוכיחים, לטענתם, כי הרחוב אינו מסוגל להכיל בבטחה תנועת אוטובוסים ואת עומס התחבורה הציבורית החדש. בסרטונים נראים אוטובוסים כבדים המתקשים לתמרן ברדיוס הפנייה מרחוב קהילת ציון לרחוב הבנים, כשהם עולים על אי התנועה ועלולים לסכן הולכי רגל הממתינים על מעבר החצייה.

שלט מחאה ברחוב הבנים, צילום פרטי
התושבים אומרים: "מאז שהוסטו לרחוב שלנו 500 אוטובוסים ביום אנחנו לא ישנים. גם בגלל שהיסודות רועדים במעבר של כל אוטובוס כל כמה שניות וגם בגלל רצף המחדלים הבטיחותיים שתועד ברחוב מאז בוצעו השינויים. אוטובוסים שעולים על מדרכות ומגרדים גדרות הפכו למראות יומיומיים. במעברי החציה בכיכר התנועה בצומת הרחובות קהילת ורחוב הבנים חוצים מדי יום עשרות תלמידים משכונת מרכז העיר בדרכם לבית הספר היסודי שז"ר הממוקם בסמיכות. מזה שבועות אנחנו מזהירים את עיריית הרצליה, בכתב ובעל פה, שתוואי רחוב הבנים אינו עומד בהנחיות משרד התחבורה לתנועה דו-סיטרית של אוטובוסים וכי קיימת פה סכנה ממשית להולכי הרגל, אך עד רגע זה לא קרה דבר".
התושבים זועמים: "אנחנו דורשים מראש העירייה, יריב פישר, להתערב עכשיו, להתעמק בפרטים ולזרז את הטיפול במחדל. אנחנו מקווים שלא יידרש אסון חלילה כדי להכניס אותו לאירוע. כל יום במצב הזה הוא בלתי נסבל מבחינתנו ונעשה כל מה שנדרש כדי להשיב את השקט והביטחון לרחוב שלנו".
מעיריית הרצליה נמסר בתגובה: "לראשונה ולאחר הזנחה של שנים, עיריית הרצליה החלה בעבודות שדרוג ושיפוץ משמעותיות ברחוב העצמאות. הפרויקט הוא חלק מתוכנית רחבה לפיתוח מרכז העיר, הכוללת גם את הקמת הספרייה העירונית החדשה ברחוב בן גוריון. במסגרת עבודות הפיתוח יחודשו תשתיות ניקוז, מים, ביוב, חשמל, תאורה, ריהוט רחוב, גינון, הרחבת מדרכות וסלילת שביל אופניים. לצורך כך, הוסבה תנועת האוטובוסים באזור – חלקה לרחוב הבנים וחלקה לרחוב ארלוזורוב, וזאת לאחר בחינה של כל המומחים המקצועיים הרלוונטיים, משרד התחבורה, משטרת ישראל, מטרופולין ועיריית הרצליה. בטיחות התושבים היא בראש סדר העדיפויות של העירייה ולצורך כך ביצעה העירייה, בליווי יועצי בטיחות, שורה של פעולות לשמירה על הבטיחות, ובהן: הצבת מעקות בטיחות לפני ואחרי מעברי החצייה בכיכר קהילת ציון-הבנים, צביעה מחדש של מעברי החצייה ברחוב הבנים, וצביעת המדרכות בצידו השמאלי של הרחוב באדום-לבן על מנת לאפשר לאוטובוסים נסיעה רציפה ובטוחה. ברחוב עוברת כמות נמוכה של אוטובוסים ומבדיקות שעורכת העירייה עולה כי הם מקפידים על נסיעה רציפה וללא סיכונים בטיחותיים. יש לציין שברחוב הבנים כבר עברו קווי אוטובוס לתלמידים, באישור משרד התחבורה. עיריית הרצליה לא תיקח סיכונים ולא תתפשר על בטיחות התושבות והתושבים. עם סיום עבודות השיפוץ ישובו האוטובוסים ככלל למסלולם ברחוב העצמאות.





משתמש אנונימי (לא מזוהה)
ברחוב הבנים עברו 2 אוטובוסים ביום לקחת ולהחזיר תלמידים
2 לעומת 500 היום
לפני שהעבירו את כל התנועה הזו לרחוב הבנים, וידאו שיהיה מורכב להעביר את התנועה לרחוב ארלוזרוב ( שהוא רחוב בין עירוני במהות) ומיהרו לסלול שביל אופניים וכך לגרוע מסלול בארלוזרוב.
כל התהליכים היו ללא ידיעת ושיתוף תושבי הבנים. עולה ריח רע מההחלטות, ומילים יפות לא מאווררות את הרושם שנוצר 🤷♀️
קובי
ברגע שרושמים: המומחים המקצועיים הרלוונטיים, משרד התחבורה, משטרת ישראל, מטרופולין ועיריית הרצליה זה כבר נשמע כמו התחלה של בדיחה. לאף אחד ממה שהוגדרו מוחמים אין שום מומחיות אלא שפטות גבוהה. גם לא יועצי תחבורה שהם חותמת גומי של ועדות בעירייה
בועז
ומה הבדיקה העיתונאית שלהם מהעלה? האם היתם בשטח, איפה הרמה העיתונאית? מצופה ליותר