זירת התאונה בכביש 5 (צילום: דוברות זק"א)
זירת התאונה בכביש 5 (צילום: דוברות זק"א)

רוכבת אופנוע בת 26 נהרגה בתאונת דרכים בכביש 5 סמוך לכפר הירוק

הצעירה נפגעה מרכב בין מחלף מורשה למחלף הכפר הירוק; צוותי מד"א קבעו את מותה בזירה. הרכב המעורב התהפך, ובוחני התנועה פתחו בחקירת נסיבות התאונה

פורסם בתאריך: 16.2.26 19:55

רוכבת אופנוע בת 26 נהרגה הערב (שני) בתאונת דרכים בכביש 5, בין מחלף מורשה למחלף הכפר הירוק, לאחר שנפגעה מרכב. כוחות ההצלה שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותה בזירה.

ממד"א נמסר כי בשעה 17:35 התקבל דיווח במוקד 101 במרחב ירקון על רוכבת אופנוע שנפגעה מרכב. חובשים ופרמדיקים שהגיעו למקום מצאו את הצעירה מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה, עם חבלת ראש קשה מאוד. לאחר בדיקות רפואיות נאלצו לקבוע את מותה.

חובש מד"א זיד גאבר סיפר: "רוכבת האופנוע שכבה במרכז הכביש כשהיא מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם חבלה קשה מאוד בראשה, לאחר שנפגעה מרכב. ביצענו בדיקות רפואיות, אך לצערנו הרב פציעותיה היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה".

מתנדבי זק"א הוזעקו לזירה והחלו בטיפול בכבוד המת ובאיסוף הממצאים. המתנדבים מצוות רמת השרון יאיר ווהב ודוד וולרשטיין, יחד עם שמוליק חיימסון מהשירות האזרחי, מסרו כי מדובר בזירה קשה ומורכבת, וכי הרכב שהיה מעורב בתאונה התהפך במקום.

בזק"א ציינו כי המתנדבים מסייעים לבוחני התנועה שפועלים בזירה, וכי לאחר סיום פעולות הזיהוי והאיסוף, תועבר הגופה להמשך טיפול ובירור במכון הלאומי לרפואה משפטית.

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר