הנתיב החסום ברחוב אבא אבן בהרצליה, צילום פרטי
הנתיב החסום ברחוב אבא אבן בהרצליה, צילום פרטי

הנתיב החסום באבא אבן והעומסים: מועד חדש לפתיחה

נתיב חסום גורם לעומסים כבר תקופה ארוכה, עכשיו מבטיחים בנת"ע שבקרוב הוא ייפתח לתנועה. המועד החדש בכתבה

פורסם בתאריך: 29.12.25 15:07

"הבטיחו שהנתיב ייפתח בתוך שבועיים אבל בפועל אין בו שום עבודות והוא עדיין חסום וגורם לעומסי תנועה", כך אמר השבוע יעקב, נהג מונית מהרצליה, לגבי הנתיב החסום לתנועה כבר מספר חודשים ברחוב אבא אבן באזור התעשייה בהרצליה.

את תלונתו של יעקב הבאנו בתחילת החודש וזאת לגבי הנתיב ברחוב אבא אבן בקטע הקצר שבין הרחובות הסדנאות ונעמי שמר. מדובר על הנתיב בפנייה ימינה מאבא אבן לנעמי שמר, בכיוון הנסיעה ממזרח למערב, שחסום מספר חודשים בשל עבודות לצורך בניית הרכבת הקלה. יעקב הסביר אז כי חסימת הנתיב גורמת לעומסי תנועה לכל אורכו של רחוב אבא אבן. בעיריית הרצליה היפנו אותנו לנת"ע (נתיבי תחבורה עירוניים), האחראית על הפרויקט. בתגובת החברה לכתבה נאמר כי "הסדר התנועה צפוי להימשך עוד כשבועיים, עם סיום העבודה ייפתח לתנועה".

יעקב, שעובר במקום מספר פעמים ביום, אמר אתמול: "בנת"ע הבטיחו שתוך שבועיים הנתיב ייפתח, אבל בפועל הקטע עומד שומם ואין בו שום עבודות שמתחילות להראות את קצה המנהרה לגבי פתיחתו מחדש. עברו כבר שלושה שבועות אז אולי כדאי שבחברת נת"ע יעמדו בהבטחות שלהם לציבור הנהגים ולא ימרחו אותנו במועדים שלא מתרחשים בפועל. בינתיים עומסי התנועה נמשכים ומעצבנים נהגים רבים באזור".

מנת"ע נמסר: "לאחר בדיקה מול הקבלן ופיקוח הפרויקט, הצפי לפתיחת הנתיב באבא אבן הוא עד לסוף השבוע הקרוב".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון הרצליה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר