ריני דגן מונתה למנהלת חטיבת הביניים הנדסאים בהרצליה. דגן, תושבת רמת השרון, אמא לשני ילדים בוגרים, היא אשת חינוך בעלת ניסיון של 29 שנים במערכת החינוך, מתוכן 17 שנים מורה בחטיבת "הנגיד", ו-7 שנים סגנית מנהלת פדגוגית בחטיבה.
דגן היא בעלת תואר שני בחינוך עם התמחות במחוננים, ומגיעה עם ידע עשיר בכיתות עמ"ט (עתודה מדעית טכנולוגית) ומחוננים. לדבריה היא מאמינה בהעצמה מקצועית ואישית של כל מורה, בטיפוח עבודת צוות, ובבניית תרבות ארגונית המבוססת על אמון, הקשבה וחדשנות.
"הקשר האישי עם התלמידים הוא בעיניי אבן יסוד להצלחתם" היא אומרת. "חינוך טוב מתחיל בהקשבה, בהיכרות עמוקה עם עולמם ובתחושת שייכות. לצד זאת, אני רואה בהורים שותפים מלאים לעשייה החינוכית – הקשר הרציף עימם, הדיאלוג והאמון ההדדי הם חלק בלתי נפרד מתרבות בית הספר. אני נכנסת לתפקיד מתוך תחושת שליחות ורצון אמיתי להמשיך לפתח, להוביל ולהשפיע – לטובת דור העתיד של מהנדסים, יזמים ואזרחים חושבים ורגישים".
ראש העירייה, יריב פישר, בירך את ריני ואמר: "ריני היא אשת חינוך מנוסה ומוערכת בהרצליה, שמביאה איתה ניסיון עשיר, ידע רב, ומקצועיות גדולה. אני מאחל לריני הצלחה גדולה בתפקידה החדש ואני סמוך ובטוח שהיא תוביל את חט"ב הנדסאים להישגים מצוינים".





תגובות