אוניון
"כל הירקות נחתכים טריים כל יום, כל הרטבים נעשים במקום"
שם העסק: אוניון
שנת הקמה: 2010
האנשים שמאחורי העסק: אורן ויוני, שני שותפים צעירים וחברים מילדות. עוסקים בתחום המזון משנת 2002.
על העסק: "סנדוויץ' בר, סלטים וסנדוויצ'ים בהרכבה עצמית ופסטות. כל הירקות נחתכים טריים כל יום, כל הרטבים נעשים במקום ללא חומרים משמרים, כנ"ל לגבי הרטבים של הפסטות".
איך התחלנו: "שנינו כבר שנים בעסקי המזון. אני (אורן) פתחתי את העסק בהתחלה ולאחר מכן השותף שלי הצטרף".
מה הקורונה לימדה אותנו: "למדנו שצריך לשווק את עצמנו החוצה ולא לחכות שאנשים יגיעו אלינו. אם זה רשתות חברתיות, התחלנו להיות פעילים בפייסבוק ובאינסטגרם".
ליצירת קשר: כתובת: קניון שבעת הכוכבים הרצליה. טלפון: 09-7732371. אתר: https://onion7stars.co.il/he/
מספרת איציק ורותם
"או שמספרים באהבה, או שלא מספרים בכלל"
שם העסק: מספרת איציק ורותם
שנת הקמה: 1995
האנשים שמאחורי העסק: איציק פרץ (49) ורותם עדני (42) מהרצליה.
על העסק: "מספרה מדהימה המציעה גוונים, תספורות לכל המינים והגילאים וצבעים יוצאי דופן. ההתמחות היא בעיקר בהחלקות אורגניות וכלל החומרים במספרה הם ידידותיים לסביבה. אנחנו נותנים שירות יוצא דופן, כי או שמספרים באהבה, או שלא מספרים בכלל".
איך התחלנו: כבר כשרותם היה ילד הוא החל לספר את חבריו, ומאז הוא ידע שהוא לא יהיה משהו אחר חוץ מספר. לאחר מכן פתח את העסק לבדו ובהמשך הדרך איציק חבר אליו והם הפכו לשותפים.
מה הקורונה לימדה אותנו: "לשמור כסף ליום השחור".
ליצירת קשר: כתובת: בן גוריון 23, הרצליה. אתר: https://itzik-rotem-hairdresser.business.site
מעוניינים להופיע במדור? שלחו מייל- [email protected]
הצטרפו לערוץ הטלגרם של צומת השרון הרצליה
תגובות